Some Firefox users may need to log in more than once to log in. It's a known Firefox bug. Check "keep me logged in," it might help.

Es posible que algunxs usuarixs de Firefox tengan que conectarse más de una vez para iniciar sesión. Es un error conocido de Firefox. Marca "keep me logged in" (mantenerme conectado), puede ayudar.


Bike kitchen Ghent

From Bike Collectives Wiki

Fietskeuken Gent

Kokerpark, 9000 Gent
info(at)fietskeuken.org
Bike kitchen RepareerBAaR: thursdays 18-22h


QUÉ?

De Fietskeuken Gent of ‘bike kitchen’ is een openbare uitlaatklep van het kloppend fietshart in Gent. In de eerste plaats is het een plek om fietscultuur te promoten in haar breedste zin. In de ‘DIY’ (Do It Yourself)-workshop of RepareerBAaR kunnen fietsliefhebbers vrijblijvend sleutelen en knutselen. Fietsen maken of kapot maken, ombouwen tot de gekste creaties, alles kan. De fietskeuken is een ontmoetingsplaats om passies te delen, creatief te wezen, iets te drinken… met de fiets als rode draad door de Brugse Poort en de stad Gent.

DOELSTELLINGEN?

  • Handen uit de mouwen! We willen mensen de mogelijkheid, het nodige materiaal en een ruimte bieden om aan hun fiets te sleutelen. Gaande van simpele reparaties, de jaarlijkse opsmuk van je stalen ros, tot het uitbouwen van een gepersonaliseerd kunstwerk op wielen!
  • Respect voor materiaal. Recyclage van oude fietsen en onderdelen willen we zoveel mogelijk nastreven, bij ons krijgt alles een 10de leven als het kan!
  • Iedereen is welkom! Een alternatieve economie kan misschien niet overal, maar in een fietskeuken is het op zijn plaats. Met het principe van ‘vrije bijdrage’ willen we de drempel zo laag mogelijk houden. Iedereen kan langskomen of actief meewerken, zowel actieve of occasionele fietsers…


See Also